Plebiscyt na „Najlepszą Restaurację” Polskich Skarbów Kulinarnych rozstrzygnięty!
Czytaj więcej
Smaki Podhala tematem pierwszego spotkania z cyklu Historyczny Stół Kulinarny
Czytaj więcej
Grzyby marki MAKRO Chef sygnowane programem Polskie Skarby Kulinarne w halach MAKRO
Czytaj więcej
Wybierz się na wędrówkę po kulinarnych szlakach Warszawy i Krakowa
Czytaj więcej
Kuchnia Krakowa w nowoczesnym wydaniu
Czytaj więcej
Kuchnia Warszawy tematem drugiego spotkania z cyklu Historyczny Stół Kulinarny
Czytaj więcej
Przemierzamy kulinarne szlaki Warszawy, Krakowa i Zakopanego
Czytaj więcej
Kalendarz z portretami czołowych szefów kuchni
Czytaj więcej
Książka „Sto receptur na sto lat niepodległości” już w sprzedaży
Czytaj więcej
Książka „Sto receptur na sto lat niepodległości”
Czytaj więcej
Sto restauracji świętowało z nami stulecie odzyskania niepodległości w ramach Tygodnia Kuchni Polskiej
Czytaj więcej
Świętujemy setną rocznicę niepodległości
Czytaj więcej
Jak Polacy postrzegają kuchnię polską?
Czytaj więcej
"Pewne rzeczy są tak stare, że aż nowe" - nowy program edukacyjny Polskie Skarby Kulinarne
Czytaj więcej