Powrót do listy Następny artykuł

W ramach programu Polskie Skarby Kulinarne przygotowaliśmy limitowaną edycję kalendarzy na 2019 rok. Do udziału w projekcie zaprosiliśmy czołowych przedstawicieli polskiej branży gastronomicznej. Szefowie kuchni wzięli udział w wyjątkowej sesji zdjęciowej.

W limitowanej edycji kalendarza ukazało się ponad 30 portretów polskich osobowości kulinarnych. Na humorystycznych, pozostających w konwencji kulinarnej zdjęciach pojawili się szefowie kuchni zaangażowani w program Polskie Skarby Kulinarne oraz ambasadorzy programu Kulinarne Zjednoczenie Polski.

W sesji zdjęciowej udział wzięli:
Cezary Powała - Studio kuchenne MAKRO Warszawa,
Mateusz Ciółko - Perłowa,
Marcin Czekalewski - Oranżeria Hotel Rzeszów,
Przemysław Błaszczyk - Novo,
Wojciech Harapkiewicz - Babinicz,
Ireneusz Koniuszek - Restauracja Refektarz - Zamek Ryn,
Michał Arciszewski - Prowincja,
Łukasz Cichy - Biała Róza,
Jarosław Sak - Trybunalska City Pub,
Małgorzata Marchewka - Restauracja Folk Gospoda,
Robert Żmuda - Gościnna Chata,
Iwona Niemczewska - Z Drugiej Strony Lustra,
Jarosław Walczyk - Pink Lobster,
Mirosław Król - Fusion of Taste,
Michał Szcześniak - Dom Wódki Elixir,
Michał Bałazy - Cafe Bambus,
Sławomir Saguła - Kiyrnicka by Saguła - Rezydencja Gubałówka,
Mariusz Bizub - Restauracja Zakopianska,
Maciej Nowicki - Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie,
Janusz Fic - Dwór Sieraków,
Piotr Kaciuba - Zamek Dubiecko,
Marcin Nieznaj - Hampton by Hilton,
Michał Markowicz - Resort Odyssey Kielce,
Paweł Panek - Piwnica Wolnica,
Michał Grzywacz - Studio kuchenne MAKRO Warszawa,
Jakub Reszka - ORZO Poznań,
Weronika Marcinkiewicz - Stara Kuchnia,
Tomasz Tarka - Hotel Wieniawski,
Paweł Serafin - Akademia Inspiracji MAKRO,
Roman Gerasik - Schronisko Smaków Magdy Gessler,
Wojciech Pasikowski - Czerwony Wieprz.